Velkommen til sybloggen min!

Jeg heter Birgitte, og var så heldig å bli mormor til ei lita jente for ett år siden. Dette inspirerte meg til å friske opp noen svært så rustne syferdigheter. Jeg sydde nemlig klær til mine egne barn når de var små, men det er 25 – 30 år siden. På den tiden var barneklær mye dyrere enn i dag, så jeg sydde for å spare penger, men også den gangen mest for at det var gøy. Men for ett år siden kom altså inspirasjonen tilbake: To nye symaskiner ble innkjøpt, en vanlig mekanisk og en overlock (overlock hadde jeg knapt nok hørt om, men her skulle det altså syes!!😊

Og sydd har jeg gjort siden. Det går knapt nok en dag uten at jeg har sydd. Både barneklær til lille Teolina, men også ett og annet plagg til meg selv og mine voksne døtre😊 Stuen har jeg fått delt av, for å lage syrom, og her tilbringer jeg all ledig tid.

På denne bloggen vil jeg legge ut mest av det jeg lager av barnetøy og ett og annet av de andre prosjektene mine.

Jeg syr også noe på oppdrag, så om du ser noe du liker er det bare å sende meg en epost:

mikromikromeg@gmail.com

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Reklame

2 kommentarer om “Velkommen til sybloggen min!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s