Ny kjole og kåpe til Frøken Fryd

For noen uker siden sydde jeg kjole i et deilig viscosestoff kjøpt på Stoff og stil til Frøken Fryd sin mamma. Jeg hadde litt stoff til overs og tenkte jeg skulle overraske dem begge med kjole i samme stoffet til den lille frøkenen 😊😊

Sydde etter mønster «kjole 20002» fra Minikrea, og når jeg først var i gang fikk jeg blod på tann, og sannelig ble det ikke tilhørende kåpe i rosa fløyel med viscosestoffetet som for. Til kåpa brukte jeg mønsteret «Reversible lovely ribbon jacket» Lovely ribbon jacket  Jeg gjorde den 5 Cm lengere for å få mere kåpefasong og mindre jakkefasong. Kraven droppet jeg siden frøken fryd er bare 15 mnd, og kåpa  sitter penere til en smårolling utenn synes jeg.😊

Kjempefint gåbort/søndagsfint antrekk om jeg så skal si det selv…, så da får vi håpe at også Frøken Fryd og mamman også blir fornøyd😊😊

image image image IMG_6290_2 IMG_6278 IMG_6277 IMG_6270IMG_6286 IMG_6272_2 IMG_6348_2 IMG_6347_2 IMG_6432 IMG_6431 IMG_6422 IMG_6362

 

image IMG_6440Mamman sin kjole😊

Reklame

2 kommentarer om “Ny kjole og kåpe til Frøken Fryd

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s