Lue-maraton

I går var det grått og kaldt ute, og jeg ble sittende ved symaskiner hele dagen, og var riktig så produktiv…

Mamman til frøken Fryd har ønsket seg hvit kyse (for den går til alt), nytt sett med topp, kortbukse og kyse (for det er så stilig når alt matcher) og selv hadde jeg lyst til å lage en liten lue som matcher den rosa fløyelskåpa jeg viste frem her for en liten stund tilbake 😊

image image

Den hvite kysen er laget i tynn hvit bomull, og den er foret med det samme stoffet.  Til pynt har jeg brukt et blondebånd, som jeg har tredd med et satengbånd. Kysen er sydd etter Simplicity vintage baby nr 1600A. Mønsteret har jeg fått kjøpt brukt via Etsy☺️

image

 

 

Mens jeg var i sving i går, fikk jeg også sydd ett nytt sett av småblomstret bomullstoff kjøpt på salg hos  Stofkiosken .   The Scottie Dress fra My Childhodd Treasures var så morsom å sy, så jeg brukte mønsteret og lagde en top, men uten applikasjon denne gangen. En liten kortbukse ble det tid til også.

image

imageimageimage

Jeg er så glad i mønstrene fra 50 – 60 tallet, denne gangen brukte luemønsteret fra dette:

image

Jeg elsker å shoppe gamle mønster fra Etsy og Ebay, og begynner å få et ganske så rikholdig mønsterkartotek😀😀😀

Den siste luen jeg sydde i går, ble sydd av det samme stoffet (rosa fløyel) som i kåpa jeg sydde til lille Teolina for en stund siden…

IMG_6347_2 imageimage

Og meg denne lua til blir hun nok fin tenker jeg. Jeg gleder meg til å se den på, en får nok ikke helt det riktige inntrykket når en henger den over en lampeskjerm😜

må også fortelle at jeg har kjøpt meg merkelapper til å sy på klærne jeg produserer. Kult hva…?

image

 

 

 

Reklame

4 kommentarer om “Lue-maraton

  1. Hei,
    I går var jeg innom Ane og hentet klær som har ligget og ventet på meg. Tusen takk for nydelige klær til Mie! Jeg er helt forelsket i alt du lager, så det kommer nok en ny bestilling fra meg snart! Penger er satt over til deg- så flott om jeg får beskjed når du får de 🙂
    Hilsen Tonje

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s