Når det ikke helt går som man vil…….

….og det føles som man har 10 tommeltotter.  Uffameg, for hva er det som gjør at av og til føler man seg ekstra klønete, og ting som vanligvis går så greit som bare det, bare blir tullball. I dag synes jeg ikke at jeg har fått til noen ting.  The Bella dress som jeg skulle sy en ny variant av i dag, ble slettes ikke helt hva jeg hadde sett for meg på forhånd.

imageimage

Det rød-orange fløyelstoffet jeg  har hatt  liggende noen uker på vent skulle brukes i dag. Men symaskiner begynte å fuske allerede i oppstarten, litt motløs og trett var jeg i utgangspunktet, og da syes det litt for raskt og unøyaktig, og resultatet blir deretter.

imageHer har zig-zdagen gått som over stokk og stein. Fargesammensetningen ble ikke helt som jeg hadde planlagt, og skråbåndskanten bare sånn passelig jevn……

Har hørt utrykket «mandagsbil» før, men dette ble sannelig en «mandagskjole»

men vi har vel alle dårlige dager fra tid til annen….

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s