To skjørt til høst og vintergarderoben

Mamman til Frøken Fryd har startet i jobb etter svangerskapspermisjon, og trengte å få fornyet høst og vintergarderoben med et par nye skjørt. Jeg var så heldig å få en del stoffer av en god kollega, bl.a. en liten rest av et skotskrutete bouclestoff og det viste seg at det ble akkurat nok til kort skjørt med lommer. Mønsteret har jeg hentet fra Ottobre nr. 5/2013 modell nr 11, men jeg gjorde skjørtet noe kortere.

image

For å gjøre skjørtet litt tøffere satte jeg i et grovt delbart glidelås bak, og sydde dette på yttersiden av stoffet.

imageimageMade with Repix (http://repix.it)

Jeg sydde også et Pencil skirt etter mønster av Angela Kane i brunsvart tweed i en lengre modell. Skjørtet har splitt bak, men med en lomme bak slik at bena ble skjult. Hva dette heter på fagspråket er jeg sannelig ikke sikker på

imageimage

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s