Liten Sommerbukse til Frøken fryd

I dag har jeg testet ut ett nytt mønster.  Carly bubble romper Denne kan lages med både med og uten ermer, men jeg valgte uten, for å gjøre det litt enkelt nå når størrelse og passform skal testes ut😊 Buksen har åpning med trykk- knapper i skrittet for raskt bleieskift, og det prikkete stoffet passet godt til en liten dalmatinerknapp bak. Stoffet er et viscosestoff fra Stoff og stil, en rest etter en kjole jeg sydde til meg selv sist sommer. Buksen er helforet, og kan i teorien brukes begge veier.

image

image

 

image

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s