The Maia Dress

imageJeg har lenge tenkt på å sy kjole til frøken fryd med såkalt «shirred» overdel. Jeg har rett og slett ingen anelse om hva denne teknikken heter på norsk, men en syr i realiteten kjolen sammen av rektangulære stoffstykket, og så er det strikket som lager fasongen. Enkelt, og morsomt å lage. Jeg fant mønsteret til kjolen på Etsy og lagde to stykker. En i rosa prikkestoff med underskjørt i engelsk blonde, og en i et rutete skjortestoff som jeg hadde kjøpt for kr  19,- pr meter hos Stofkiosken, og vips så har jeg laget en kjole for under 10 kroner.  Slikt blir jeg i godt humør av😊

image

 

image

 

Reklame

4 kommentarer om “The Maia Dress

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s