Kjole i mønster fra 60-tallet, med veske og hatt

Jeg har vært i London på stoff-shopping, og kjøpt mange nydelige Liberty-stoffer som jeg gleder meg til å produsere klær til barn og barnebarn av. Førstemann til å få er lille Frøken Fryd, og et småmønstret stoff fra Liberty i tynn bomullspoplin ble brukt til å «prøvesy» en kjole fra et mønster fra 60-tallet, som jeg kjøpte på ebay for en tid tilbake.

image

Det samme mønsteret har og en kåpe og jeg har kjøpt et tynt ullstoff i turkis, med matchende bomullstoff som skal bli til for og kjole etterhvert, og nå har jeg jo sette at kjolen passer…😊 Jeg syntes hun ble riktig så fin. Hatten passet dessverre ikke, men veska ble riktig godt tatt i mot av den lille frøken…

 

Reklame

En kommentar om “Kjole i mønster fra 60-tallet, med veske og hatt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s