En liten frøken i rødprikkete kjole

En god kollega ønsket å bestille kjole til sitt lille barnebarn, gjerne i glade farger. Da falt valget på rød bomullspoplin med hvite prikker, kantet med blå bånd og blå og rød blomst på brystet. Også denne gangen har valget falt på the Bella dress, et mønster fra mychildhoodtreasures.com 

Se så søt hun ble, her kledt for å gå i bursdagsselskap, og det ser jo ut som om hun selv synes at hun er fin også når hun ser seg i speilet. Tusen takk til mor og far for at jeg fikk bruke de fine bildene her..😊😊

image

image

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s