Blomstrete hourglasskjole/ Floral hourglassdress

Da har sommeren endelig kommet og det er på tide å lage lette bomullsplagg. Jeg begynner årets sommerkolleksjon med en Hourglasskjole fra RabbitRabbitCreation, som er sydd til Frøken Fryds sørlandssommer. Denne kjolen er sydd med blomstrete stoff som jeg hadde liggende, noe som ga et veldig flott sommerpreg.


The summer has begun and it’s time to start manufacturing cotton clothing. I’m starting this years summer collection with an Hourglassdress from RabbitRabbitCreations, sewn for miss Delights summer. This dress is sewn with a floral fabric that is leftover from an earlier project.

 

IMG_0840IMG_0842IMG_0845IMG_0847IMG_0849IMG_0850IMG_0851

Reklame

4 kommentarer om “Blomstrete hourglasskjole/ Floral hourglassdress

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s