Alice Pleated dress

For å fortsette Frøken Fryds nye sommerkolleksjon, har jeg sydd en Alice Pleated Dress fra Bella Sunshine Designs. Den er sydd i tynn bomullspoplin, med et sommerlig blomstermønster. Jeg har helforet kjolen for at vidden skal komme til sin rett.


 

To continue Miss Delights new summer collection, I’ve sewn an Alice Pleated Dress from Bella Sunshine Designs.  It’s sewn in a thin cotton poplin with a floral pattern to give it that summer feeling . I’ve sewn it fully lined, so that the width of the dress would come out properly.

IMG_0084IMG_0083IMG_0081IMG_0088IMG_0090

Reklame

En kommentar om “Alice Pleated dress

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s