Søt kjole i Liberty stoff

Dette søte Libertystoffet kjøpte jeg i Amsterdam, her finner du den ene flotte stoffbutikken etter den andre i Albert Cuypstraat. Her er det også markedsboder med stoffer hvor det er mulig å gjøre seg noen varp😀 Kjolen er sydd etter mønster: » family reunion dress» fra Oliver+s 

imageimageimageimageimageimageimageimageimage

Reklame

4 kommentarer om “Søt kjole i Liberty stoff

 1. Så søt blogg! Kunne du ha gitt meg en nøyaktig forklaring på hvordan dette gjøres??😀 jeg er veldig interessert i barneklær og har ett barn selv som jeg kunne tenkt meg å sydd noe til… Eks kjoler 😀 Denne kjolen var veldig søt og jeg vil vite mer om den!

  Hvis du kunne sendt meg en e-mail om hvordan du gjorde dette hadde det vært supert! Vil gjerne lære mer om arbeidet ditt. PS. Du har ikke tilfeldigvis noe i voksenstørrelse også😉?

  Hjertelig hilsen Lydia Sunnvåg

  E-Mail: sunnnsol@live.no

  Liker

 2. Har du sett!!! Så stilig!!! Dette må du lære meg!!! Kommer du fra Kristiansund??? Send meg epost 😀 vil gjerne lære meg hvordan du gjør dette!!

  Mvh
  Sandra Hansengaard

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s