Spenserkjole

En liten rest med sennepsgul lin har blitt til en spenser til lille Teolina. Klippet av et par prestekrager fra et pyntebånd og vips så har hun en kjole som kan brukes på en varm sommerdag, så vel som på vinteren med en genser under.☺️

imageimageimage

Reklame

4 kommentarer om “Spenserkjole

    1. Hei! Linstoffet er en rest fra stoff og stil, De fleste mønstrene kjøper jeg via Etsy. Jeg er spesielt svak for mønstre fra 50 og 60 tallet. De er produsert i en periode hvor det var vanlig å sy egne klær, og det var derfor mange som behersket kunsten. Mønstrene er derfor forseggjorte, og litt mere utfordrende å sy enn mange av dagens mønster, og jeg liker stilen fra denne perioden.😊😊

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s