Ny kåpe!

Da jeg fant dette mønsteret på barnekåpe i prinsesse-snitt fra Vouge Children’s/Girls’ Jacket and Coat

image image

 

måtte jeg bare teste det ut. Jeg syntes det var litt vel mye puff på ermene, så jeg reduserte dette noe. Jeg brukte lys grønn ullflanell som jeg har hatt liggende en stund og foret med creme-farget silke. Et priklete arbeid i en så liten størrelse (2 år) men kåpa ble riktig så fin synes jeg.

image

 

 

En liten lue hører jo også med for å gjøre antrekket komplett ☺️

image image

 

imageimage

 

image

Reklame

6 kommentarer om “Ny kåpe!

    1. Hei! Så hyggelig at du likte kåpen. Jeg har sydd noen av denne modellen på bestilling. Det er ganske mye arbeid med denne, så prisen kan bli relativ høy, selvfølgelig avhengig av hvilket stoff man velger. Jeg synes selv at de blir penest i et tynt ullstoff som f.eks denne ullflanellen: http://etsy.me/2aEbxT0 Skulle du være interessert så kan du sende meg tlf.nr. på gittefornes@hotmail.com Da kan jeg ringe deg slik at vi kan avtale nærmere. Hilsen Birgitte

      Liker

  1. Hei! Er denne mulig å bestille? ☺ veldig fin!! Hva vil evt pris være? Hadde ønsket helt lik,dvs farge og størrelse også ☺ hilsen Hanne

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s