Tut-tut kjole i ull

Nå er det en stund siden jeg har lagt ut noe på bloggen, men jeg har hatt så mange jern i ilden.  Jeg har da sydd litt også, både til voksne og barn, har bare ikke somla  meg til å legge ut….. Blandt annet så holder jeg på med en ny liten barnekåpe som jeg syr på oppdrag, men den skal jeg skrive mer om senere.

I dag ble det en ny spencer til Teolina. Biler er i skuddet for tiden, spesielt bæbu- biler ( les brannbil), men i mangel av brannbil applikasjon, ble det bare bilde av en vanlig bil (tut-tut), men den er rød og fin, så den blir nok populær tenker jeg.

image

Jeg har handlet en del på salg hos Stofkiosken.dk blandet annet har jeg gjort noen gode varp på ullstoffer, som dette jakke-sett stoffet i 70% ull og 30% syntetisk.  Kanskje ikke et typisk barnestoff, men jeg synes det fungerer.😊 Foret er et rutete, garnfarget stoff i en syntetmix jeg har hatt liggende en stund. Jeg tror jeg kjøpte det hos Stoff og stil for en stund tilbake. Så ble det en stripete kjole med rutete for😊

image image

Mønsteret er The Scottie dress fra my childhood Treasures som jeg har skrevet om tidligere, men denne gangen ble det da bil og ikke hund😊

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s