Nattdrakt i ull-frotte

Hel nattdrakt i ull er deilig nå til vinteren, og hjelper lille frøken Fryd til å holde varmen selv om hun sparker av seg dyna….Hos Janus kan man få kjøpt «ull på rull», og jeg har hatt en liten bit med rosa ull-frotte liggende lenge.

imageimage

Mønsteret fant jeg i Alt om håndarbeidets symagasin nr 13/2012 modell nr 107.  Modellen har knapping  helt ned til foten, noe som forenkler et eventuelt nattlig bleieskift. Knappene er vanlige trykk-knapper i plast.

imageimage

 

Reklame

En kommentar om “Nattdrakt i ull-frotte

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s