Og enda en pysj………

Da jeg selv var småbarnsmor på begynnelsen av 80-tallet kjøpte jeg «Barnetøy du selv kan sy» av Elsebeth Gynter, og det var ved hjelp av hennes bøker (tre i serie)jeg startet mine spede forsøk på å lære å sy.  Hvis jeg ikke tar helt feil så er bøkene nå utkommet i nytt opplag.😊 Det hender fortsatt at jeg henter et og annet grunnmønster fra bøkene. Og denne gangen ble det «lekedrakt» på side 40.

imageimage

Jeg sydde i ullfrotte også denne gangen, satte i en lang glidelås, og vips så ble det en ullpysj til…..

imageimage

Nederst på ermer og ben sydde jeg flere rader med elastisk tråd, såkalt shirring. Det er mulig dette også har et norskt uttrykk….?

Gleder meg til å få tilbakemelding på passform, hvis den er god går det raskt å lage flere😊

Reklame

4 kommentarer om “Og enda en pysj………

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s