Dukkeklær

Jeg har kjøpt dukke til lille frøken Fryd. Det blir nok enda en 2-3 år før hun kan få den, men jeg hadde så lyst til å sy dukkeklær, og håper å få til en anselig garderobe før den blir en bursdags, eller julegave om noen år.

Dukken er 14″ (tommer), og jeg har strevd litt med å få tak i mønster som passer, men har fått tak i noen mønster via Etsy. Det ser ut til at klær som er beregnet på en amerikansk dukke som heter Betsy McCall også passer min dukke. En Etsybutikk som kaller seg perfektpattern selger mønster til denne. Du finner dem også her: http://www.perfect-patterns.com supre mønstre til mange slags dukker😊😊 noen av mønstrene krever at du har sydd en del…..

Kåpe og hatt i ullflanell, med silkefor:

image

imageimage

Kåpen er i prinsessesnitt, og er helforet, et riktig priklearbeid når det blir så smått, men jeg synes den ble riktig søt😊 De små knappene har jeg funnet på ebay.

Sommerkjole i rosastripete bomull, også denne er foret:

imageimage

Overall og bluse med krave:

imageimage

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s